Top

Mijn DIENSTEN

WOONWENSEN

Of het nu gaat om advies op het gebied van (verkoop)styling, kleuren, meubelopstellingen, de aankoop van meubelen, decoratie enzovoorts. Ik inventariseer allereerst je wensen/ideeën in een vrijblijvend oriënterend gesprek. We bespreken dan de mogelijkheden die voor jou van toepassing zijn. Om effectief en efficiënt te werk te kunnen gaan is het handig als je op voorhand al (beeld)materiaal verzamelt van ideeën die je hebt, maar dit is geen must. Samen bekijken we welke aanpak het beste aansluit bij jouw doel en wensen voor het interieur.

ADVIES, ONTWERP EN STYLING

Een advies of ontwerp kan bestaan uit sfeerimpressies, ideeën voor kleur en materiaal, dessins, verlichting, meubilair, accessoires en voorstellen voor creatieve styling oplossingen. Aanvullend kan ik ook in een of enkele (digitale) indelingsschetsen een beeld geven van de indeling van ruimte(s). Uiteraard met toelichting m.b.t. ideeën voor o.a. kleuradvies en creatieve oplossingen. Indien gewenst en op aanvraag voeg ik als extraatje nog toe waar geadviseerde meubels en accessoires te koop zijn, zodat je met behulp van een shopping list zelf vervolg kunt geven aan de inrichting en styling.

PAKKET OF MAATWERK

Ik bied mijn diensten aan particulieren aan in een aantal interieuradvies pakketten. Ga naar ‘Tarieven’ voor een overzicht van de diensten die ik aanbied en bijbehorende (pakket)prijzen. Betaal je liever op basis van een uurtarief, dan is dit ook mogelijk. Bij volledige uitbesteding aan KV Styling & Advies, voor de zakelijke markt, of bij specifieke vragen en/of wensen breng ik altijd een offerte op maat uit. Neem vrijblijvend contact op als je benieuwd bent naar de mogelijkheden.

SCHUIF JE GEZELLIG BIJ ME AAN OM TE KIJKEN WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?